Hvilken rejsetype er du?

Tager du ud og rejse for at udforske gamle templer og høre historier fra lokale? Er du den organiseret type, eller kaster du dig bare ud i oplevelserne? Der er utallige grunde til at tage ud og rejse, og hver ung rejser ud med sit eget formål. Vi har lavet en oversigt over forskellige rejsetyper. Kan du spotte dig selv i én eller flere af dem?

Instagrammeren

Kvinde tager selfie på gangbro

En god rejse er den oplagte mulighed for en masse gode billeder. De sociale medier skal plejes, og der skal postes flere gange dagligt. For dig er det vigtigt at vise, hvor fedt du har det, og hvilke fede steder du oplever. Oplevelserne skal foreviges, ikke kun for dig, men også for alle andre.

Men det kan virkelig være noget man bliver glad for når man kommer hjem! At have sine billeder handy til den kedelige bustur. Det er vigtigt at forevige de største minder man har – specielt i sit sabbatår.

Den nysgerrige

Der er ikke de oplevelser, der ikke interesserer dig. Du har ingen grænser, alt skal prøves, ses og opleves – Adventure er dit mellemnavn! Du vil gerne have jord under neglene og kaster dig bare ud i aktiviteterne. Alt er måske ikke altid gennemtænkt, men du lever og ånder for nye oplevelser, så der er ikke tid til at tænke alt igennem. You only live once – so let’s get livin’!

Madøret

Madlavning over bål

Du elsker mad og at prøve nye ting. Begge dele er det bedste du ved. Du vil have en masse smagsoplevelser, opleve nye madkulturer og lære om dem, så du selv kan blære dig foran dine venner med din nyvundne viden. Du pakker ingen madpakke, når der er mulighed for så mange nye spændende madoplevelser.

Føreren

Backpacker med kort og rygsæk

Du har styr på, hvor I skal hen og om alle er med, så ingen bliver væk. Det er dig der viser vej, og har styr på pas, kort, telefonnumre, billetter osv. Du virker måske lidt kontrollerende, men med dig med på turen, farer I aldrig vild, og andre føler sig sikre i dine hænder. 

Den fredfyldte

Packpacker på toppen af bjerg i solen

Du foretrækker mere at rejse alene, besøge steder i rolige omgivelser og leve i nuet. Du behøver kun naturen, dig selv og dine egne tanker. Der behøver ikke være fuldt tryk på hele tiden. Du sætter pris på at sætte tempoet ned og nyde din kaffe på toppen af et bjerg. En backpacker der sætter pris på tid med sig selv.

Kulturfreaken

Mand betragter tempel

Du er taget på en rejse for at opleve seværdighederne og historien bag. Du er den omvandrende guidebog som flittigt deler ud af sin viden og hele tiden vil lære mere. De andre bliver måske lidt træt af din snak om gamle byer og skulpturer, men de har jo slet ikke fattet, hvad det er, I er taget afsted for at se! Keep exploring, keep learning and keep traveling!

Vovehalsen

Skydiving udspring

For dig handler det om at overskride grænser, og adrenalinen skal pumpe rundt i kroppen. Det kan aldrig blive for vildt. Bungyjump, skydiving, riverrafting – du er klar på det hele! Du skal mærke, at du lever og prøver hele tiden at hive de andre med på de vildeste aktiviteter. Adventurerejser er DIN type rejse og det kan kun gå for langsomt!

Den forberedte

Pakning til rejse

Når du er med på turen, mangler der aldrig noget, for du har tænkt alt i forvejen. Mangler dine medrejsende noget, har du altid lidt ekstra med. Du står for alt det praktiske og lidt til. Du ved, at der altid er en, der har glemt noget, og det er bedre at have et par sokker ekstra end et par for lidt. En backpacker er vel altid forberedt.

Måske du skulle sende dine rejsemakkere vores komplette pakkeliste før i tager afsted? Vi ved jo at du allerede har printet den!

Bigspenderen

Unge rejsende med penge

Som ung rejser du ud med masser af planer, og der skal ikke spares på noget. Penge skal ikke komme i vejen, når du skal ud og opleve verden. Du har ikke sparet alle de penge op for at få en ”fin” tur. Du skal ud på dit livs rejse og betaler gerne for at komme til de bedste steder og prøve de fedeste ting.

Festaben

Kvinde med spand til fest

Når flyet er landet, er du landet og dermed festen landet. Du er taget afsted for at fyre den af og skal ud og buldre. Du prioriterer ikke søvn. Eksotiske drinks og høj musik er derimod nøgleord for dig. Du lever på højtryk hver dag og håber på at festen aldrig stopper.

Er du klar til mere adventure og oplevelser?

Få flere råd og informationer til din rejse

Inspiration til din sabbatårsrejse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!