Uanset om du rejser afsted på en grupperejse, eller danner din egen gruppe af mennesker under din rejse, så er det noget helt særligt at have nogle at dele sine oplevelser med. Måltiderne smager bedre, vandet føles varmere og bilen er bare lidt sjovere at køre i, når dine bedste venner sidder og synger med på bagsædet.

Hvorfor er en grupperejse det perfekte valg til dit sabbatår?

Dit sabbatår er starten på resten af dit liv, og det er vigtigt at komme godt fra land med nogle oplevelser der gør dig glad.

En grupperejse i dit sabbatår giver dig:

  • Nye venskaber
  • Oplevelser for livet du deler med nye venner
  • Idéer til din fremtid
  • Udvidede sociale egenskaber
  • Et forbedret CV og Kvote 2 ansøgning
  • En følelse af frihed og lykke som du kun finder når du rejser i dit sabbatår.
silhuet af mennesker på bakke i solnedgang

Det er netop nu i dit liv, at en grupperejse er fuldstændig ideel for dig.

En grupperejse netop i dit sabbatår, er din chance for at gribe livet mens du kan og skabe venskaberne, oplevelserne og minderne som vil følge dig resten af dit liv. Når først du har startet studie igen, har fået fuldtidsjob og en dag har familie og forpligtigelser du skal følge, så bliver det ikke en grupperejse du drager afsted på.

Vi ved at du ikke vil fortryde at opleve verden i dit sabbatår. Vi ved også, at du vil fortryde, hvis du ikke gør det og står selvfølgelig altid klar til at rådgive dig.

Hvorfor skal jeg på en grupperejse, fremfor at rejse alene i mit sabbatår?

En grupperejse er valget for dig der står ved en skillevej efter gymnasiet og ikke vil give slip på fællesskabsfølelsen og de uendelige fester.

Der er en stor forskel på at rejse afsted som gruppe og rejse afsted alene. Når du rejser afsted alene møder du altid nye mennesker på din tur og finder måske en eller flere at rejse videre med. Når du rejser afsted med vennerne fra dit gymnasie, eller har tilsluttet dig en grupperejse, så har du et sikkerhedsnet og en anden form for tryghed, da du ved at uanset hvad, så har du hele tiden en ven ved din side.

Begge typer af rejser er perfekte i dit sabbatår, men du skal gøre op med dig selv inden afrejse hvilket udbytte du søger og hvilken følelse i maven du helst vil rejse afsted med. Husk at det naturligvis også er muligt at blande de to rejseformer! Eksempelvis vælger mange at starte med en grupperejse og derefter fortsætte på egen hånd eller med andre fra gruppen.

Uanset hvad, så er en grupperejse valget for dig, der vil holde fast i fællesskabsfølelsen og fortsætte de uendelige fester.

Chancen for at opleve verden sammen er nu!

Rejs mens du kan og se ikke tilbage.

I dit sabbatår har du ikke lige så mange forpligtelser, som du kommer til at have senere hen i dit liv. Derfor er vores råd til dig, der gerne vil ud og opleve verden og dele oplevelserne med andre at gøre det netop nu.

Læs: Hvorfor er en ungdomsrejse det bedste du kan bruge dine penge på?

Hvis du vil rejse afsted i en gruppe, med en masse unge mennesker som er samme sted af deres liv, med de samme forventninger og den samme lyst til at skabe venskaber for livet, så er det NU at du skal hoppe afsted på en grupperejse.

Der er ingen grund til at se tilbage – gør det mens du kan. Vi lover dig at du kun vil fortryde hvis du ikke gør det!

Vil du hellere rejse alene eller høre mere om rejser i sabbatåret?

Uanset om du ender med at rejse alene eller i gruppe så bliver din tur fantastisk, uforudsigelig og magisk på en og samme tid. Lad os hjælpe dig med at sammensætte din sabbatårsrejse og gøre dig klar til en oplevelse for livet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!