Tasmanien er en billedbog med uendelige kapitler

For mange er Tasmanien forholdsvis ubekendt territorie og en destination, som ikke ringer mange klokker. Men hvis vi skal være helt ærlige, så fås naturen dernede nærmest ikke smukkere nogen andre steder i verdenen. Vandfald i verdensklasse, klipper i hobetal og utallige udkigsposter er blot nogle af de naturskønne vidundere, du kan opleve i Tasmanien på din rundrejse i Australien.

Hvor kan du så tage de smukkeste billeder henne? Vi har fundet ti steder som med sikkerhed vil få dig til at knipse løs.

Oplev Tasmanien på vores Grupperejse til Tasmanien med en international gruppe!

Brug for hjælp - Klik her!

1. Maria Island Painted Cliffs

Blot en 30 minutters færgetur fra Triabunna på Tasmaniens østkyst, finder du den bjergrige ø Maria Island. De ”malede klipper”, er et sæt spektakulære klipper i smukke hvide og sandfarvet nuancer, der får turister såvel som lokale til at flokkes om dertil hvert år.

Det perfekte billede bestemmes af naturens kræfter, nærmere betegnet tidevandet, og vi anbefaler derfor, at du holder dig opdateret på diverse medier eller forhører dig med de lokale.

2. Top of the neck – Bruny Island

279 trin til toppen, 360 graders udsigt over Bruny Island og muligheden for at spotte pingviner! Det bliver vel nærmest ikke mere idyllisk?

Let tilgængeligt fra Hobart finder du ”Top of the neck”, som vel nok må siges at være en af Tasmaniens mest seværdige udkigsposter på en oplevelsesrejse.

Heroppe fra kan du se vand så langt som øjet rækker og naturens farver i flere nuancer, end du vidste muligt.

Læs også: 10 billeder du skal tage i Asien

3. Totem Pole

National Geographic kalder bestigningen af den her klippe for en af de farligste i verdenen, men frygt ej, du behøver ikke klatre for at tage dit drømmebillede. Totem Pole fotograferes bedst fra vandet, så en bådtur med en af de lokale adventure bureauer er den perfekte løsning. Her har du også muligheden for at spotte hvaler og delfiner. Forskere har i årevis sagt at klippen kan kollapse når som helst, så du må hellere booke din rejse nu, hvis du skal nå det!

4. Three Capes Track

Australiens højeste klipper, 48 kilometers vandring og fire dage til at gennemføre. The Three Capes Track er placeret ”ved verdens ende”. Vejen er lang, vejret kan være barskt og turen er hård, men tro os, The Three Capes Track er det hele værd.

Hele turen er en lang montage af billeder, der bliver til virkelighed, og især Cape Pillar og The Blade får dine øjne til at løbe i vand. Denne hike kræver penge og god planlægning, så slå hul på din opsparing og husk at book 6-12 måneder før afgang.

Læs også: 10 billeder du skal tage i Japan

5. Aurora Australis – The Southern Lights

Du har måske hørt om nordlyset oppe i Norge, men kender du  ”The Southern Lights” som er en af verdenens mest eksplosive og imponerende samling af farver?

Aurora Australis som det kaldes, ses bedst fra Mount Wellington, og jo højere op du kommer, dets større chance er der for at få udsigten på første parket. Din bedste chance for at fange dette vidunder findes mellem marts og september.

6. Russell Falls

Tag en dyb indånding og lad naturen gøre sin ting, for her kommer Russell Falls, det nok mest berømte vandfald i Tasmanien. Russell Falls er vandfaldet for dig, der ikke vil på en lang vandretur, men blot ønsker at komme let og hurtigt til målet for at få taget et af din rundrejses mest fantastiske billeder.

Som det altid er tilfældet med vandfald, så fås det bedste billede dagen efter et kraftigt regnfald, og vi anbefaler derfor at holde et vågent øje med vejrudsigten. Hvis alle forhold passer så kan det her blive et af de mest fantastiske billeder i Tasmanien!

7. Strathgordon Dam

Dette er en af de smukkeste køreture i Tasmanien. Vejen til denne imponerende dæmning handler ikke kun om målet, men også om rejsen dertil.

The Gordon River Road er din vej til The Strathgordon Dam og det utrolige bygningsværk er hele turen værd. Køreturen dertil går igennem den spektakulære Franklin-Gordon Wild Rivers National Park, og du bliver forkælet med den ene spektakulære udsigt efter den anden.

8. Swing Bridge Montezuma Falls

Montezuma Falls er med sine 103 meters højde Tasmaniens højeste vandfald. Vandfaldet i sig selv kalder på nogle uforglemmelige billeder, men et mindst lige så mindeværdigt billede kan tages på den såkaldte svingbro. Med broen centralt i billedet og dine rejsekammerater på rad og række , får du et fantastisk billede til minde om jeres rundrejse i Australiens Tasmanien. En svingbro i Tasmanien? Det er da ren adventure.

9. Tasman Arch

Syd for Hobart finder du dette femstjernet vidunder af en klippe til at tage billeder i Tasmanien. Formet som en bue, med et kæmpe hul i midten, finder du næppe en naturskabt klippe bedre rustet til et billede eller to. Det perfekte billede tages hvor du, din partner eller alle fra din gruppe sidder oppe på plateauet, med klippen i baggrunden og skuer udover den pragtfulde udsigt. Det her er naturen, når den er bedst og et helt fantastisk syn til din oplevelsesrejse med de bedste billeder i Tasmanien.

10. Liffey Falls

Dybt inde i regnskoven finder du et af de flotteste vandfald på øen. Liffey Falls opleves bedst fra juli til oktober, da disse måneder producerer store mængder af regn. Vandfaldet er let at komme til og kan klares på blot 45 minutter ved parkering på den øverste parkeringsplads. Vi anbefaler dog at tage turen på to timer som starter fra den første parkeringsplads, så du kan få mest mulig natur for pengene.

Husk at lade dit kamera op til Tasmanien!

Tasmanien er indbegrebet af eventyr og din rundrejse i Australien er ikke fuldendt uden en tur til denne magiske ø med masser af billedværdige momenter. Vi har gjort de fedeste rejser klar til dig og vi står klar dag og nat til at hjælpe dig videre.

Verdenen ligger åben, kun du sætter grænserne. Skal du ned og tage de bedste billeder i Tasmanien?

Vil du høre mere om Australien?

Alt du skal vide før din rejse til Australien

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!