Oplev Australien i billeder

Vil du gerne have de fedeste billeder på Instagram? Kunne du godt tænkte dig en god blanding af klassiske billeder og dem, som de alle andre ikke har? Jamen så er den her liste noget for dig.

Få styr på dit visum til din runderejse i Australien og sørg for at have kameraet i orden, for nu tager det fart!

Besøg Australien på vores perfekte Grupperejse til Australien med danske unge!

Brug for hjælp? - Klik her!

1. Three Sisters, Blue Mountains

”De tre søstre i de blå bjerge” er tre gigantiske sandsten, som smukt står med den grønne og frodige Jamison Valley i baggrunden. For at få det bedste billede, skal du holde øje med vejrudsigten, da vejret i Blue Mountains er meget omskifteligt og især tåget i morgentimerne.

Vi anbefaler at tage det perfekte billede tidligt om morgenen til solopgang eller lige inden solnedgang, hvis du kan finde et uberørt spot langs The Three Sisters Walk.

Dette sted vil blæse dig bagover og er en fryd på din oplevelsesrejse!

2. Brighton Bathing Boxes

82 forskellige badehuse i alle regnbuens farver og med udsigt til Brighton Beach. Her kan du få et af de bedste billeder i Australien. Det her sted får dit kamera til at overophede! Disse meget ikoniske badehuse findes i alle farve kombinationer, og en af dem er sågar malet, som det australske flag.

Her er åbent 24 timer i døgnet, men det bliver hurtigt meget crowded i løbet af dagen. Rådet herfra er derfor soleklart. Afsted tidligt, tidligt, tidligt!

3. Noosa Heads Sunset

En af de smukkeste solnedgange i Australien finder du i Noosa Heads, hvor solen går ned, alt imens surferne leder efter den perfekte bølge.

Det bedste billede får du ved at gå The Coastal Walk fra starten af Noosa National Park til Hell’s Gates. Vi anbefaler, at du går afsted tidligt, så du kan gå tilbage med solnedgangen mod dig. Her finder du de bedste udkigsposter ved The Fairy Pools og Dolphin Point.

Et fantastisk billede fås også ved at opholde sig ved The Fairy Pools under solnedgangen, for her kan du sidde på en klippetop, uforstyrret og uden en bekymring i livet.

Se også: 10 billeder du skal tage i Japan

4. Mick Schamburg Park Lookout

Alene navnet er cool, er det ikke?

The Miami Stairs ligger i Gold Coast, og er et sæt meget farverige trappetrin med et hjerte i toppen. Det perfekte billede tages lige på eller i frøperspektiv, enten uden personer eller med en person gående op ad trappen. Der er kun gode vinkler af Gold Coast, som er et must see på din rundrejse i Australien.

Hvis du forsætter op ad trappen, så tager det virkelig fart, for her kommer du til den smukkeste udkigspost på venstre hånd. Her får du 180 graders udsigt over kysten og den smukke Gold Coast skyline. Det er helt fantastisk! Her er generelt smukt døgnet rundt, men de mest mindeværdige billeder får du til solopgang, så har du det også helt for dig selv.

5. Bondi Icebergs 

Hvis du skal tage billeder i Australien uden turister her, så skal du enten være med i en filmoptagelse eller eje stedet, for det er næsten umuligt. Bondi Icebergs er nemlig utroligt populært, og igen finder du din bedste chance for et ugeneret billede i de tidlige morgentimer.

Hvis du står klar med kameraet og dit mest moderigtige badetøj, når badene åbner kl. 06 om morgenen, så bør du have en chance for at få det perfekte billede i morgensolens skær. En anden mulighed er at tage den smukke tur til Bronte Baths, som kan give dig omtrent det samme billede.

6. Umpherston Sinkhole

Tyve meter dyb og halvtreds meter bred – Umpherston Sinkhole er et kæmpe stort grønt hul i jorden og vi er vilde med det!

Det bedste tidspunkt at tage dit billede af dette naturlige vidunder, finder du mellem kl. 12-14, hvor solen står direkte i midten og giver et fantastisk lys og en perfekt balance i billedet. I modsætning til billede her, anbefaler vi at du tager det i frøperspektiv og har anskaffet dig en fish-eye linse til dit kamera eller mobil.

Se også: 10 billeder du skal tage i Asien

7. Loch Ard Gorge 

Historien siger at de eneste to overlevende fra Loch Ard skibsvraget, var et ungt par som blev skyllet ind på denne strand i år 1878, og derfor har dette sted en helt særlig romantisk aura over sig.

Det perfekte billede kan tages på flere måder, men vi foreslår at klipperne er på hver sin side og du selv er i midten. Vi anbefaler, at du får taget billedet nede på selve stranden, gående ud mod vandet med ryggen til eller oppe fra klippen foran stranden, siddende ned og med fokus på udsigten.

Eller hvad med et gruppebillede? Loch Ard Gorge er fyldt med muligheder for billeder i Australien!

8. Princes Pier

Solopgang på Princes Pier i Melbourne får hårene til at rejse sig og livet til at falde i hak. Denne mole har været i brand mange gange, og i dag er det kun fundamentet, der står tilbage, hvilket giver dig et unikt billede af de 196 tilbageværende træbjælker. Det er atypiske steder, som dette, der gør oplevelsesrejser til noget særligt

Vi anbefaler at tage billedet til solopgang, men det her sted er vitterlig smukt døgnet rundt. Hvis du leger lidt med farverne, når du redigerer bagefter, vil du virkelig få det gamle fundament til at shine. Samspillet mellem solen og de brændte bjælker er et match made in heaven!

9. Melbourne Graffiti Alleys

Et noget atypisk billede fra din rejse til Australien, men super autentisk og en fed fortælling om den mangfoldige by, Melbourne.

Denne by besidder en bred vifte af dybt imponerende street art, og vi anbefaler dig især at slå vejen forbi Hosier Lane, Centre Place og Duckboard Place. Blend ind i gaden og leg med lyset i disse medrivende gader.

Se også: 10 billeder du skal tage i Tasmanien

10. Figure 8 pools

Vejen til dette naturlige vidunder i Royal National Park er 3.5 km lang, og vi lover dig, at den er billedet værd.

Husk endelig at undersøge vejret på forhånd, fordi et billede i en naturlig pool i regn og slud, er bare ikke det samme som i blå himmel og bagende sol.

Dette er endnu et meget populært spot, hvor mange gruppeture kommer forbi, så kom tidligt og prøv så vidt muligt at tage billedet oppefra, så du får ottetallet med i rammen.

Husk at nyde momentet – mentale billeder er lige så vigtige!

Tag hellere for mange billeder end for få, nu du er der, for du ved aldrig, hvornår du kommer tilbage igen. Husk dog at nyd øjeblikket og tag nogle mentale billeder, for dine rigtige billeder kan altid justeres efter eget behov. Det kan de mentale billeder ikke. Blitz løs, kom i god tid og værdsæt din rundrejse i Australien.

Læs også: 10 ting du skal prøve under dit sabbatår i Australien

Vil du have flere gode billeder i Australien?

10 billeder du skal tage i Tasmanien

Fortæl os om din drømmerejse og få 100% uforpligtende hjælp af en personlig rejsekonsulent

Vi bestræber os på at du får et personligt svar inden for 24 timer!